Voor mijn date mooie kousen in Utrecht gekocht

Voor mijn date van vanavond heb ik mooie kousen Utrecht gekocht.  Al meerdere keren heb ik aan afspraak met deze persoon gehad en vanavond zal het de derde keer zijn. Deze keer wilde ik mij sexie kleden, je weet maar nooit. Mijn date was namelijk een zeer aantrekkelijke man, eentje waar ik best wel een beschuitje mee wil eten.  In de winkel van Kousen & Zo trof ik behalve mooie panty’s ook een mooie ruime keuze in lingerie aan. Vooral één soort pakje sprak mij bijzonder aan, toch maar even passen. Na meerdere setjes te hebben gepast heb ik uiteindelijk mijn keuze kunnen maken.  

Een leuke date

Helemaal netjes gekleed en met mijn mooie kousen uit Utrecht aan,ben ik die avond met mij date op stap geweest. Het was een zeer geslaagde avond, maar verdere details hou ik voor mijzelf.

Wil jij er ook stralend uit zien voor een leuke date, of voor je eigen man, ga dan eens naar de winkel van Kousen & Zo. Hier kan je uit veel verschillende mooie ondermode een keuze maken. Lukt het je niet om zelf een keuze te maken vraag dan de hulp aan één van de medewerkers, zij hebben de nodige ervaringen om je tot de juiste keus te maken.